Vijesti

Ovo su PlayStation Plus igre za siječanj 2019. godine

Što kažete na ponudu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo da još “žderete” kolače i pečenku i konzumirate razna pića jer blagdani još traju. Mi smo isto uzeli malu pauzu jer svijet igara malo miruje, ali već od sutra se polako vraćamo staroj rutini donošenja svježih i aktualnih vijesti. Uskoro ulazimo u 2019. godinu u kojoj ćemo doživjeti najave novih konzola, a tko zna – možda i izlazak istih. Kao uvijek ovih dana očekujte naš pregled igara koje dolaze već u siječnju koji označava zaista ludi period od siječnja do ljeta kad nam dolazi hrpa, hrpa hit igara.

PlayStation besplatne igre su…

Ako ste pogledali sliku onda već znate da su to vrlo dobri Steep koji kao da je stvoren za ovo zimsko doba. Još od vremena SSX-a čekamo zanimljivu i poštenu igru, a Steep to zasigurno svakako je. Ako ne znate o kojoj igri se radi reći ćemo samo da vas zaista očekuje jako solidna zimska open world sandbox igra iz Ubisofta. Ako volite zimske sportove kao što su snowboard ili skijanje to je to. 

https://www.youtube.com/watch?v=TP4ZpMuTMOk

Druga igra koju ćete moći skinuti je Portal Knights. Igra pomalo grafički podsjeća na Minecraft, ali nije takva igra. Portal Knights je miks klasičnog RPG-a, odličnog i zanimljivog co-op igranja te proceduralno generiranih nivoa. Igra je baš opuštajuća RPG zabava i svakako preporučujemo igranje s društvom.

https://www.youtube.com/watch?v=ccloZ7l266M&t

PlayStation 3 vlasnici postat će bogatiji za Zone of the Enders HD Collection i Amplitude, a preostale dvije igre su Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4) Super Mutant Alien Assault (PS Vita).

PlayStation Plus – siječanj 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=rWH5y-g4v-c

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano