Vijesti

Ožujak će biti brutalan jer stiže hrpa igara – God of War, Ni No Kuni 2, Far Cry 5, A Way Out…

Bolje počnite štedjeti inače ćete otići u minus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako možemo biti realni i reći kako tijekom svake godine izlazi pregršt odličnih igara te svatko može naći nešto za sebe, čini se kako će Ožujak biti specijalan. A bome i poguban za naše novčanike. Sada kada opet cure novi dokazi kako će God of War izaći u 3. mjesecu, smatramo kako ga možemo dodati na listu. A kakva će tek to biti lista, samo pogledajte u nastavku:

Sea of Thieves – izlazi 20.3.2018.

ozujak_sea_of_thieves_FFA.jpg

Yakuza 6 – izlazi 20.3.2018.

ozujak_yakuza_6_FFA.jpg

God of War – izlazi 22.3.2018.

ozujak_GoW_FFA.jpg

A Way Out – izlazi 23.3.2018.

ozujak_a_way_out_FFA.jpg

Ni No Kuni II – izlazi 23.3.2018.

ozujak_ni_no_kuniII_FFA.jpg

Far Cry V – izlazi 27.3.2018.

ozujak_FCV_FFA.jpg

Doslovno u 7 dana izlazi 6 AAA hitova od kojeg svakog od njih se mora odigrati. Dobro, ne mora, ali u tom slučaju ste sigurno zakinuti za jedno posebno iskustvo. Je li to radi toga što je tada negdje kraj fiskalne godine u pitanju pa zato tada sve izlazi, nije poznato. Ali jedino što znamo je da ćemo 4. mjesec preživljavati na kruhu i vodi. Ima tu još nekih naslova čiji datumi nisu još specifično određeni kao što su Days Gone i Detroit: Become Human, a trebali bi izaći u proljeće. Mislili ste da je 2017. godina izbacivala hit do hita? Čini se da ćete morati mjenjati mišljenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano