Vijesti

PC je grafički pomeo konzole; Metro Exodus PC verzija je daleko najbolje izgledajuća igra ove generacije

Rekli smo vam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, već smo ranije pisali o grafičkoj strani Metro Exodusa. Svi koji su imali priliku odigrati igru ranije pričali su o tome da na konzolama nisu vidjeli ljepšu igru i da je nadmašila do tada i neke nenadmašne ekskluzive. Digital Foundry je konačno izbacio svoju poznatu i detaljnu analizu, a PC verzija igre trenutno je vrh grafičkog prikaza.

Grafika bez konkurencije

Ako ćete imati dovoljno jak PC iz igre ćete izvući ono najbolje. Iako Xbox One X, pa i PS4 Pro verzije izgledaju prekrasno i najbolje kad gledamo konzolašku grafiku, PC verzija igre je šlag na to sve. S pravom teselacijom, ray-tracing tehnologijom i sjenama Metro Exodus je vrh. 

Inače objektivna i uvijek staložena ekipa Digital Foundryja nije mogla skriti oduševljenje igrom. Ponovno ponavljam, njenom PC verzijom koja doslovno pokazuje neke od next-gen stvari. 4A Games je napravio tehničko čudo od igre, a u videeu možete vidjeti kako igra izgleda i što donosi ray-tracing tehnologija. Čitav svijet, likovi i sjene izgledaju nevjerojatno dobro.

https://www.youtube.com/watch?v=eiQv32imK2g

Za sve ovo treba jaka PC mašina, no ne košta vas ništa vidjeti dašak budućnosti jer ovo ne možemo dobiti na PS4 i Xbox One konzolama. Nadamo se da će iduća generacija omogućiti ovo i još više što možemo vidjeti sad na PC-u. Metro Exodus je izašao 15.2. i prodajni rezultati su već sada odlični i duplo bolji od Last Lighta.

Jedno vrijeme smo nažalost morali pisati samo o problemima u vezi ekskluzivnosti ove igre koju možete jedino igrati preko Epic Games Storea, ali nakon što je igra izašla konačno su te gluposti zaboravljene. Svi uživaju u igri i njenoj prekrasnoj atmosferi, a uskoro će i FFA imati za vas detaljnu recenziju igre. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano