Vijesti

Dolazi besplatna verzija PES-a 2019

Stiže Lite verzija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja nogometna simulacija današnjice (ne FIFA) dobiva svoju besplatnu verziju. Na terenu, PES 2019 jednostavno je najbolja igra, ali u svemu drugom ona druga igra je kralj. Nećemo sad pisati o DRUGOJ igri da se ne naljute fanovi TE druge igre koja je u prodajnom smislu pregazila PES 2019. To je zato što niste čitali ni gledali FFA recenziju jer da jeste znali bi to je KRALJ trotoara!

Malo se šalimo samo. I FIFA i PES odlične su igre, iako FIFA-i 19 ide puno bolje. Kao i prošle godine, svi vi koji biste možda probali PES 2019 moći ćete to već od 13. prosinca kada na sve platforme stiže besplatna verzija igre koja će i ostat besplatna. 

PES 2019 LITE TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=7ciH6DKRWvc

PES 2019 Lite (ili mršava verzija) donosi mode koji ćete svakako voljet igrati, a to je MyClub. MyClub vam je isto što i FUT u FIFA-i 19 tako da ćete i ovdje skupljati najbolje igrače, otvarati virtualne lopte ili paketiće – što vam je draže. Moći ćete igrati protiv prijatelja, co-op itd. Ne košta vas ništa, pa svakako isprobajte. Također će biti i Edit mode u igri što znači da možete ubaciti onaj besplatni “option file” kako bi imali sve licence u igri. Ako niste, pročitajte i pogledajte našu recenziju. Inače, ako ste vlasnik Xbox One konzole na Gamepass dolazi puna igra besplatno tako da ćete moći uživati. Ja znam da hoću.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano