Vijesti

PES 2019 postao još bolji, stiglo veliko ažuriranje za igru!

Znamo da PES 2019 nije niti blizu popularan kao FIFA 19, ali još uvijek se radi o fantastičnoj igri! Gameplay wise rekli bi stranci nema bolje simulacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno ste u jednoj trgovini kod nas mogli kupiti novi PES 2019. za samo 219kn! To je vrlo vjerojatno znak da nije neka navala na PES 2019 kod nas jer čini nam se da je većina FIFA 19 kod nas orijentirana. I to nije ništa pogrešno jer i FIFA i PES su vrlo dobre nogometne igre usmjerene na različitu publiku. Obje igre smo recenzirali, pa ako imate dvojbe ispod teksta ću vam ostaviti oba videa.

https://www.youtube.com/watch?v=dpOo7InAkkQ

A ako već imate PES 2019 ili ga planirate svakako kupiti, veseliti će vas vijest da je PES 2019 dobio veliko ažuriranje koje donosi puno lijepih stvari. Kao prvo dolazi novi stadion (Monaco), dolaze poboljšana lica za puno igrača, kao i nove kopačke, poboljšani dresovi za mnoge klubove kao i dvije lige za koje nisam siguran da ćete ih igrati. OK, Kinesku ligu možda netko i želi probati! Data Pack 2.0 već je vani i možete ga krenut skidati.

NAŠE VIDEO RECENZIJE

FIFA 19

https://www.youtube.com/watch?v=RKN7pxwmPzo

PES 2019

https://www.youtube.com/watch?v=kfT3KW2qQwA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano