Vijesti

PewDiePie je prvi YouTuber s 80 milijuna pretplatnika, no T-Series puše za vratom

Subscribe to FFA, fu*k PewDiePie!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već i ptice na grani znaju za rivalstvo PewDiePie vs T-Series i tko će imati više pretplatnika. “Bitka” je to veća od one za Međuzemlje kad je naš jadni “Bobo” prehodao tisuće kilometara ne bi li uništio Prsten. Zašto nije sjeo na onu pticu i samo odletio s prstenom na planinu? Dobro, to nije sad tema jer moramo odati počast najpoznatijem i najvećem YouTuberu svijeta, a to je PewDiePie. Prvi je to čovjek koji je prešao brojku od 80 milijuna pretplatnika, no bitka i dalje ne staje. T-Series je trenutno na nešto manje od 80 milijuna pretplatnika. Inače, T-Series vam je indijski glazbeni kanal (izdavačka kuća) koja stavlja glazbene indijske spotove. PewDiePie snimio je još u listopadu diss na T-Series koji mu je pomogao namaknuti prilično veliki broj pretplatnika.

https://www.youtube.com/watch?v=6Dh-RL__uN4

Hakirani printeri, podrška iz Hrvatske

U cijelom ovom neredu PewDiePie zarađuje zaista hrpu i hrpu milijuna budući da otkada je počelo ovo rivalstvo kanal mu jako brzo raste. OK, da se razumijemo i ranije je Pew bio najveći YouTuber, a sad je otišao u neslućene visine. Koliko rivalstvo ide daleko i što su fanovi sve spremni napraviti govori podatak da su na stotine printera diljem svijeta bili hakirani i printali su poruku da se svi pretplate na PewDiePie kanal. Poruke podrške mogli ste vidjeti i u svim gradovima Hrvatske gdje su njegovi štovatelji lijepili plakate po rasvjetnim stupovima ili školskim panoima.

 

Bitka za prevlast na YouTubeu se očito nastavlja i dalje jer oba kanala su jako blizu jedan drugome. Mi osobno nemamo stav u vezi ovoga, ali kad bi morali birati strane radije pogledamo tu i tamo neki PewDiePie video, nego što slušamo indijsku glazbu. Kako god bilo, podržite vi nas da mi narastemo i budemo bogati. Ovi već imaju hrpu love. Šalimo se. Podržite nas. Ozbiljno. Ovdje. Baš tu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano