Vijesti

PlayStation 4.5 mogao bi biti predstavljen vrlo brzo

Hoće li najava stići na sajmu E3? Hoćemo li “novu” konzolu” kupvati u paketu s PS VR-om?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je nagađanje da bi PlayStation 4.5 (ili PS4K) mogao biti predstavljen prije lansiranja PlayStationa VR u listopadu, ako možemo vjerovati glasinama koje kruže, a prenose ih Wall Street Journal i GameSpot.

Već znamo da je PS4K stvarnost i da sigurno dolazi, ali prvi puta se spominje da bi se to moglo dogoditi vrlo skoro. Prema izvještaju, nova konzola donijet će prikaz u “ultra-high” rezoluciji i nastojat će pridobiti pažnju igrača koji su voljni platiti za bogatije gamersko okruženje, uključujući i vrhunski doživljaj virtualne stvarnosti. Pošto će PS VR koristiti hardver PlayStationa 4, to sugerira da je nadolazeća eksplozija VR-a poticaj ovom prilično zbunjujućem polugeneracijskom ažuriranju hardvera.

Dobra stvar za trenutne vlasnike PlayStationa 4 je citat iz Wall Street Journala da će “trenutni i nadolazeći modeli konzola imati zajednički katalog igara”, što znači da se nova konzola ipak neće morati kupovati da bi se mogli igrati budući naslovi.

Očito je da Sony namjerava najaviti novu verziju konzole prije listopada, vjerojatno na sajmu E3 u lipnju, vrlo lako možemo očekivati PS4K u paketu s PS VR-om, a ono što nas najviše zanima je cijena tog paketa i hoće li dolazak nove konzole srušiti cijene starijih modela.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano