Vijesti

PlayStation 5 bi mogao način na koji doživljavamo zvuk podići na sasvim novu razinu

Zaboravite na Dolby.

Možda niste znali podatak da je Sony nedavno na CES-u otkrio “360 Reality Audio” feature koji mogu iskoristiti prave slušalice ili kućna kina kako bi unaprijedili doživljaj zvuk na jednu sasvim novu razinu. Gledajte na “360 Reality Audio” kao napredni Dolby Atmos samo na Sonyjev način.

https://www.youtube.com/watch?v=XVKytmqrN9w

Riječ je o zaista impresivnoj tehnologiji koja još uvijek nije pronašla put do gaming svijeta, ali to će se sigurno u budućnosti s dolaskom PlayStationa 5 promijeniti. Možda čak ova tehnologija zaživi i na PlayStationu 4, no veća je vjerojatnost da će ipak PlayStation 5 vlasnici uživati u ovoj evoluciji doživljaja zvuka.

https blogs images.forbes.com johnarcher files 2019 03 Diagramof360RealityAudioconcept 1200x800

Potvrdio je to i šef “Branding and Product Planning” divizije u Sonyju Kichiro Kurozumi koji je izjavio da Sony planira predstaviti 360 Reality Audio u svojim budućim proizvodima, a posebno im je namjera ovu tehnologiju ubaciti u svijet videoigara. Kompletan i opširan intervju možete pročitati ovdje. Mi smo vam prenijeli samo što je za nas igrače najzanimljivije. Svakako očekujemo više informacija u vrlo skoroj budućnosti.

PlayStation divizija kako nam se čini još uvijek spava “zimski san”, ali to nam se samo čini. Sigurni smo da ja sve ovo zatišje pred oluju novih vijesti i informacija oko next-gen aktivnosti.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close