Vijesti

PlayStation 5 će biti prava high-end “mrcina”, a koštat će ispod $499, kaže poznati analitičar

Nismo dugo, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo 10 dana nismo dobili novu vijest odnosno glasine oko izlaska PlayStation 5. Trenutno vlada zatišje jer svi uživaju u igrama koje je donio siječanj, a idući tjedan je prava ludnica u igraćem svijetu. No, ako ste željni vijesti oko PlayStationa 5 imamo za vas novu porciju glasina i mišljenja. Ne od strane nas, nego poznatih i priznatih analitičara kao što je Hideki Yasuda.

Premium konzola za malo novaca?

Premium i malo novaca ne idu skupa, ali gospodin analitičar baš misli to. Prema njegovim analizama i razmišljanju, PlayStation 5 će biti zaista prava, premium high-end moćna konzola koja će koštat manje od $499 što je manje dakle od 3.300kn. Zanimljivo je njegovo viđenje datuma izlaska konzola. On misli da će konzola doći iduće godine, ali tek tamo na kraju. Negdje u 11. ili 12. mjesecu. Mi pak nismo analitičari, no mislimo da je to kasno s obzirom na igre koje sve dolaze u 2019. godini.

Ako PS5 zaista dolazi tek krajem 2020. godine, što ćemo igrati? Također, mi smo nedavno upitali našu Facebook publiku, želi li platiti malo više novaca, a dobiti puno jači PlayStation 5 ili pak slabiji PS5, ali povoljniji. Većina čitatelja odgovorila je da je spremna platiti više, samo da PlayStation 5 bude prava igraća “mašina.”

Također, razlog zbog kojeg sumnjamo da će PS5 izaći tek krajem 2020. godine leži u tome što investitori nisu sretni padom potražnje za PlayStationom 5 u siječnju, nego “zazivaju” novi proizvod od Sonyja. Kako god bilo, idućih mjeseci čeka nas ludo i burno razdoblje. Izvor.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano