Vijesti

PlayStation Italija CEO kaže da su konzolaške ekskluzive put uspjeha i Sony nastavlja dalje ići tim putem

Ako ste se možda bojali da će Sony i PlayStation krenuti putem Microsofta koji želi svoje igre na svim mogućim platformama, možeten biti mirni. Već smo pisali ranije da su PlayStation čelnici sretni sa smjerom PlayStationa, a prije par dana stigla je i nova potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef PlayStation Italije potvrdio je još jednom da su ekskluzive pravi put kojim PlayStation ide i s kojim će ići i u budućnosti. To znači da će kao što svi mi očekujemo, PlayStation 5 također biti konzola koja će biti puna ekskluziva i vrhunskih igara.

Uostalom, vrhunske igre i ekskluzive su ono što izdvaja PlayStation brand od drugih. Pogledajte samo sve te ekskluzive koje su došle na PlayStation 4. Igre kao što su God of WarHorizon: Zero Dawn, Uncharted 4: A Thief’s EndBloodborneUntil DawnMarvel’s Spider-ManDetroit: Become Human obilježile su ovu generaciju, a tek treba doći The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima. Days Gone dolazi za malo više od mjesec dana.

Ako pitate vlasnike PlayStation konzola zašto nisu kupili najjaču konzolu na tržištu što je Xbox One X, odgovor je samo jedan “PlayStation ima ekskluzive.” S vama se slaže očito čitav vrh PlayStationa koji ne misli stati s ekskluzivama ni iduću generaciju.

Ako malo pogledate bolje situaciju na tržištu, ona je u najmanju ruku zanimljiva. Prije su MS i Sony imali sličnu politiku, a jedino je Nintendo išao svojim putem. Nintendo i dalje ide svojim putem, ali čini se sve više i Microsoft.

PlayStation i Sony misle da su budućnost ekskluzive, MS misli da su to multiplatform igre odnosno igre dostupne na svim platformama, a Nintendo i dalje grabi lovu na Switchu kao da sutra ne postoji.

Ostaje nam sutra saznati što o tome svemu misli Google koji ulazi na tržište i koji je pun love. Sutra ćemo biti puno pametniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano