Vijesti

PlayStation Network se nalazi pri samom vrhu najprometnijih internet servisa!

Četvrti servis na svijetu prema količini transferiranog sadržaja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li se ikad zapitali koji servisi i sadržaji zauzimaju najviše prometa na internetu? worldwidewebsize.com kaže da trenutačno u svijetu postoji preko 4 milijarde web stranica, pa onaj site ili servis koji uspije premašiti 1% globalnog prometa zaista radi dobar posao.

Tvrtka Sandvine koja se bavi internet tehnologijom provela je baš jedno takvo istraživanje kako bismo saznali više o prometu na internetu. I pomalo iznenađujuće, netko je u prednosti pred Youtubeom. A radi se o Netflixu, koji drži čak 15% svjetskog prometa na internetu.  Slijedi ga Youtube s 11,4%.

prometinternet.jpg

Izvor: Sandvine

Između njih su se ugurali razni protokoli za streaming sadržaja i sigurnost koji kod mnogo web stranica na internetu igraju svoju ulogu, treći je Amazonova Prime Video usluga, dok se na četvrtom mjestu zasebnih servisa pronašao nitko drugi doli PlayStation Networka s visokih 2,7% udjela u svjetskom internet prometu.

Dakle, dragi naš čitatelju, ako upravo ti u ovom trenutku skidaš 100 gigabajta Red Dead Redemptiona 2 uz nadu kako ćeš uspjeti sve preuzeti do petka 26. 10., znaj da činiš pravu stvar za rast PlayStation Networka na putu prema globalnoj dominaciji. Nije ni čudo što im cijeli servis “trokira” posljednjih dana!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano