Vijesti

PlayStation Now od danas dostupan u još nekoliko europskih zemalja, ali ne i u Hrvatskoj

Nekad smo baš zadnja “rupa na sviralu”, a očito to nekad i Sony misli. Iako, nećemo ružiti Sony i PlayStation budući da Microsoft odnosno Xbox brand nemaju nikakvu podršku kod nas. A što tek reći za Nintendo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Now je vrlo popularna usluga, odnosno stream servis koji vam omogućuje igranje starih PlayStation igara na vašem PlayStationu 4. Od nedavno ne samo da možete streamati igre, već ih možete skinuti na vašu PS4 konzolu što znači da ne trebate imati baš ultra brzi internet.

Trenutno skidanje igara na konzolu vrijedi samo za PS4 igre, dok ćete primjerice PS2/PS3 igre morat streamati za što vam treba dobra internet konekcija.

Naravno, zbog PS Now usluge možete igrati PlayStation igre i preko PC-a. Sony je još ranije objavio da se PlayStation Now širi na veći broj tržišta, a od danas je dostupan u Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Švedskoj, Danskoj i Norveški. Od ranije je dostupan u UK, Njemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Austriji, Luksemburgu i Irskoj.

Hoće li u idućem valu biti i Hrvatska? Nadamo se. Iako, s obzirom na naš standard PlayStation Now je prilično skup. 1 mjesec pretplate košta €14.99 dok godina dana dođe €99.99. Isplati li se platiti tu sumu za katalog igara koji broji preko 700 naslova? Netflix primjerice (najjača opcija) također mjesečno košta €14.99, ali dopušta gledanje filmova na 4 uređaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano