Vijesti

PlayStation Now odsada ima mogućnost skidanja igara

Kada već nema ljubavi za Vitu, možda će PS Now bolje proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom ažuriranju koje će se provesti u idućih par dana, PS Now će osim standardnog streamanja igara dosada imati mogućnost i skidanja istih na PlayStation 4. Gotovo sve PlayStation 4 igre među kojima su Bloodborne, God of War 3 Remastered, NBA 2K16 ili Until Dawn će biti dostupne za skidanje kao i PlayStation 2 igre koje su remasterirane za PlayStation 4. Skinute PS Now igre će tako podržavati sve dodatke, kupljene DLC-e i mikrotransakcije, a vlasnici PlayStation 4 PRO konzole će uživati u blagodatima koje standardno te konzole pružaju. Uz sve to, kada se već posjeduje PS Now pretplata, nije potrebno imati PlayStation Plus pretplatu za igranje online.

gow3remasterPSnow.jpg

Oni koji su već startali igru putem streaminga i željeli bi nastaviti na PlayStation 4, morat će imati PS Plus pretplatu. U tom slučaju mogu svaki save file prebaciti iz PS Now clouda u PS Plus cloud i na taj način prebaciti na pripadajući PlayStation 4. Izgleda kao procedura, ali to je jedini način. Svakih par dana će biti potrebno spoijiti konzolu na internet radi validacije PS Now računa.

Ekipa uglavnom pozdravlja taj potez koji je očito bio dovolja da se neki od njih (ponovno) odluče za PS Now pretplatu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano