Vijesti

PlayStation Plus i u travnju nastavlja s genijalnom ponudom igara

Nakon još uvijek aktualnih Bloodbornea i Ratchet & Clanka, Sony nastavlja žestokim ritmom.

Još kad je izašla tamo negdje 2015. godine, sve je “mirisalo” na to kako će se jednom igra pojaviti unutar PlayStation Plus ponude. I konačno smo je dočekali. Jer odlična Mad Max igra predvodi listu besplatnih igara za PlayStation Plus pretplatnike u travnju. Za nas s FFA ponuda je još i simboličnija, jer radi se o jednoj od prvih igara koju smo recenzirali po pokretanju FFA.hr portala.

Druga po redu igra unutar travanjske ponude je Ubisoftova prezabavna Trackmania Turbo. Trackmania je trkaća igra s preludim stazama od kojih je pojava brtoglavice blagotvorna nuspojava. Igra donosi više od 200 staza za utrkivanje, plus beskonačno staza koje mogu izraditi sami igrači, a tu je i splitscreen multiplayer do četiri igrača.

Pridošlice u PlayStation Plus ponudu od utorka 2. 4. su još In Space We Brawl (PS3), Toy Home (PS3), 99 VIDAS (PS Vita), Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita). Dakle, do idućeg utorka možete još uvijek aktivirati Bloodborne i Ratcher & Clank na svojim PSN računima, kada na snagu nastupa nova ponuda.

https://www.youtube.com/watch?v=h1OYTcLhf_E

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close