Vijesti

PlayStation Plus i u travnju nastavlja s genijalnom ponudom igara

Nakon još uvijek aktualnih Bloodbornea i Ratchet & Clanka, Sony nastavlja žestokim ritmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još kad je izašla tamo negdje 2015. godine, sve je “mirisalo” na to kako će se jednom igra pojaviti unutar PlayStation Plus ponude. I konačno smo je dočekali. Jer odlična Mad Max igra predvodi listu besplatnih igara za PlayStation Plus pretplatnike u travnju. Za nas s FFA ponuda je još i simboličnija, jer radi se o jednoj od prvih igara koju smo recenzirali po pokretanju FFA.hr portala.

Druga po redu igra unutar travanjske ponude je Ubisoftova prezabavna Trackmania Turbo. Trackmania je trkaća igra s preludim stazama od kojih je pojava brtoglavice blagotvorna nuspojava. Igra donosi više od 200 staza za utrkivanje, plus beskonačno staza koje mogu izraditi sami igrači, a tu je i splitscreen multiplayer do četiri igrača.

Pridošlice u PlayStation Plus ponudu od utorka 2. 4. su još In Space We Brawl (PS3), Toy Home (PS3), 99 VIDAS (PS Vita), Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita). Dakle, do idućeg utorka možete još uvijek aktivirati Bloodborne i Ratcher & Clank na svojim PSN računima, kada na snagu nastupa nova ponuda.

https://www.youtube.com/watch?v=h1OYTcLhf_E

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano