Vijesti

PlayStation Plus pretplata snižena 25%, ušteda preko 100kn

Ako se niste puno previše istrošili na blagdane sad je vrijeme da uštedite novaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam treba PlayStation Plus ili jednostavno želite ga kupiti po sniženoj cijeni sad je pravo vrijeme. Tromjesečna i godišnja pretplata snižena je 25% sve do 24. siječnja. Vjerujem da većina vas to zna, ali ako primjerice imate važeću pretplatu do 29.8. i kupite sad ovih 12 mjeseci i produžite pretplatu, to ne znači da će vam se stari period resetirati, već to znači da će vam se tih novih 12 mjeseci nadodati i krenuti od 29.8. Nećete ništa izgubiti, nego se sama nastavlja od dana kad vam završava stara pretplata. Uštedu možete pronaći na hrvatskom PlayStation Storeu.

EDIT: Akcija, vrijedi za nove pretplatnike samo, dok mi koji već imamo PlayStation Plus možemo jedino napraviti novi račun ili čekati bolje dane. Inače, ne znam da li znate ali ako imate PlayStation Plus na bilo kojem računu na konzoli, možete igrati multiplayer na bilo kojem računu na konzoli. 

PLAYSTATION PLUS 12 MJESECI UMJESTO 438kn IZNOSI 328kn!

PS Plus

PLAYSTATION 3 MJESECA UMJESTO 181kn IZNOSI 136kn

3 mjeseca ps

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano