Vijesti

Po svemu sudeći, nova PlayStation Plus ponuda trebala bi biti najatraktivnija dosad

Nakon nekoliko mlakih mjeseci konačno atraktivna ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova godina, novi početak, a čini se kako je i Sony odlučio ući u novu godinu jače nego ikad. Naime, procurio je isječak iz reklame za novu ponudu PlayStation Plus igara koje bi pretplatnici trebali dobiti u utorak 2. 1., a koji donosi prilično atraktivnu postavu igara.

Tako je iz screenshota jasno vidljivo kako bismo se u novoj godini besplatno mogli igrati s Adamom Jensenom u Deus Ex: Mankind Dividedu koji je izašao prošlog ljeta. Posljednji Deus Ex bio je jedna od najboljih igara 2016. godine, te je kao takav dobio visoku ocjenu i u recenziji našeg Adela.

psplus.jpg

Dio reklame koji je “procurio”.

Osim novog Deus Exa, u siječnju bismo trebali igrati i prvu sezonu solidnog Telltaleovog Batmana, gdje kroz čitavu sezonu saznajemo više o Bruce Wayneovom podrijetlu, dok se istovremeno Bruce u ulozi Batmana bori protiv nove napasti u Gothamu. Svaka odluka može promijeniti tijek radnje!

Posljednja igra u ponudi bila bi That’s You, party igra koja se već neko vrijeme nalazi u PlayStation Plus ponudi. Sudeći po dosadašnjim iskustvima, ovakvi “leakovi” su se redovito pokazivali točnima. Istinitost svega saznati ćemo u narednim danima, kada bismo trebali dobiti službenu potvrdu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano