Vijesti

Pogledajte kako (loše) igraju The Grand Tour igru Clarkson, May i Hammond

Ekipi puno bolje ide vožnja milijunskih jurilica od virtualne vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što znate ove godine se vraća “The Grand Tour” show na ekrane putem Amazona (ili gdje već nabavljate epizode), ali isto tako vjerujem da znate da nam za koji dan stiže i The Grand Tour Game koju igramo već 15. siječnja i to na PlayStationu 4 i Xbox One X. Igra se neće prodavati po punoj cijeni već će koštati $29.99/€29.99. Igru možete kupiti preko Amazona. Jedna od najboljih stvari u igri je činjenica da će imati split screen za 4 igrača što je za svaku pohvalu. Osim toga ćemo moći gledati emisiju, a onda preuzeti upravljač! The Grand Tour će tako izlaziti u epizodnom formatu, odnosno pratiti će izlazak epizoda emisije.

PRVI TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=lNm9ahZgtrM

Ako se sjećate, nedavno smo pisali da je veliki dio ove priče i igre – Hrvatska. Tako smo izašli u zadnjem traileru gdje smo doznali da su jedan od bonusa ako prednaručite igru smiješna vozila koja je ova ekipa sklepala. Jedno od boljih vozila je staro vatrogasno vozilo iz Zadra, ali zagrebačkih registracijskih oznaka koje je bilo zvijezda druge sezone Grand Toura. Sve o tome možete saznati na linku. A kako izgleda kad se nađu legende serijala i industrije – Clarkson, May i Hammond pogledajte u videeu dolje. Mogu samo primjetiti da im prava vožnja ide puno bolje od virtualne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano