Vijesti

Pogodite koji “bećar” je upao u FIFA 19 elitnu momčad tjedna?!

“E moj Vidaaaaaa, lijep si kao slika, ma neću pjevat da me policija ne ušvikaaaaaaaa”, jedan dva – Domagoj Vida!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E tako. Ne smijem bećarce pjevati da ne završim u zatvoru, ali smijemo opjevati uspjeh našeg Domagoja Vide koji je svojim sjajnim predstavama u Bešiktašu zaslužio mjesto u samoj kremi FIFA 19 igrača, barem na 7 dana. Zaista nije čest slučaj da netko iz Hrvatske završi u momčadi tjedna, a zanimljivo da je prije par tjedana Tin Jedvaj isto ušao u momčad tjedna, a sada i Vida. Neupućeni bi pomislili da Hrvatska ima granitnu obranu, a znamo da nije tako. Hrvatska “pije” golove već par mjeseci iz prekida, ali u FIFA-i 19 naši igrači su očito na cijeni.

DtqVSlZV4AAyCyl

Uz Vidu u svojim TOTW paketićima pronaći ćete i Aubameyanga, padavičara Piquea, stamenog Chiellinija i “špicnih” igrača kao što je Chicharito iz West Hama. Igrači tjedna u odnosu na svoje standardne kartice imaju do 3 atributa poboljšana, tako da je sada prilika da pojačate svoju ultimativnu ekipu jednim Vidom, a nadamo se opet da će EA uvesti kao specijalnu karticu Krunu Jurčića. Nedostaje kontrole nogometa ovih dana. Pogledajte samo kako su sinoć nekontrolirano igrali Man. Utd i Arsenal. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano