Vijesti

Pokémon GO živi i dalje, sutra u igru stižu questovi!

Velika nadogradnja trebala bi kompletno promijeniti način na koji igrate igru. Ako još igrate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokémon GO? Što je to? Nešto što se jede? Jutarnje žitarice? Možemo se prestati praviti glupi, ali istina je kad kažemo da se definitivno radi o zaboravljenoj mobilnoj igri. Barem gledano iz šireg gledišta kojem i sam pripadam.

Ipak, iako je vrijeme histerije prošlo, točnije, ono je prošlo već tri mjeseca nakon izlaska igre, zajednica igrača je i dalje aktivna te se i dalje radi o najpopularnijoj igri takve vrste u svijetu. Naime, Pokémon GO i dalje aktivno igra najmanje 20 milijuna igrača dnevno diljem svijeta, dok se broj na mjesečnoj bazi penje i do brojke između 40 do 50 milijuna igrača.

Razlog tomu svakako su česte nadogradnje Niantica, pa su u igru dodani Pokécentri, stotine novih Pokémona, mogućnost razmjene Pokémona, kooperativne raid bitke za do 20 igrača, dok bi sutra u igru trebali stići i questovi.

pokemon research.jpg

Ovako bi to trebalo izgledati.

Questovi će, prema Nianticu, u igru uvesti researcheve, odnosno istraživanja, čije upute ćemo dobiti direktno od profesora Willova. On će nas poslati na zadatke otkrivanja novih Pokémona, u borbe ili otkrivanje novih stanica u igri, dok će svaki novi quest razvijati priču koja će se odvijati oko Meowa, koji će tako doživjeti svoju premijeru unutar igre.

Questove, odnosno researcheve moći ćemo igrati u onolikom obimu koliko mi to želimo, pa se avantura može protegnuti i na čitav dan. Svakodnevnim rješavanjem researcheva povećavamo si šanse za dobitak nekih legendarnih Pokémona. Hoće li sve to zajedno biti dovoljno da nas vrati u igru, pa makar i na par dana, ili pak da zadrži dosad vjerne igrače?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano