Vijesti

Ponovno odgođena velika PlayStation 4 ekskluziva!

Nekako mislimo da je to pametan potez!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu na svome PlayStation blogu Sony se osvrnuo na nadolazeće ekskluzivne igre koje su gotovo sigurno kraj PlayStation 4 ere. Kao što znate iduće godine izlaze naslovi kao što su The Last of Us II,  Dreams, Blood & Truth, Death Stranding, Ghost of Tsushima. The Last of Us II očekujemo svi biti će kruna PlayStation 4 konzole i igra koju ćemo pamtiti dok smo živi. Baš kao i prvi The Last of Us! Dobili smo okvirne datume izlazaka “manje” poznatih indie ekskluziva kao što su Deracine (VR naslov) koji dolazi 06.11.2018.

41844901235_c15f1c2a8c_h.jpg

Concrete Genie je nova ekskluziva u kojoj na jedinstven način bojate i crtate prekrasne slike na zidove napuštenog i tmurnog grada Denska. Priča prati Asha kako uz pomoć čarobnog kista pokušava uvesti radost u svoj vlastiti život i život grada u kojemu živi.

44496776795_787f24dc53_h.jpg

Iduća velika (ili je barem trebala biti) PlayStation 4 ekskluziva je Day’s Gone! Kad PlayStation prikaže neku veliku ekskluzivu jednistavno znate odmah da je to to! Sony je u zadnjih par godina rijetko kada fulao sa svojim ekskluzivnim igrama, ali za Day’s Gone nismo ni sami sigurni što misliti. Radi se o open world igri koju radi Bend Studio koja je dobila već nekoliko odgoda, a ova zadnja je možda i najpametnija. Datum izlaska igre je pomaknut iz nakrcane hitovima veljače u puno mirniji travanj. 

Novi datum izlaska igre je kraj travnja, točnije 26. travanj 2019. godine. Igra za sada ima dosta mlak prihvat kod publike, pa nekako mislimo da je Sony i sam toga svjestan i da bi ovu igru jednistavno “ubili” da su je pustili izaći u veljači ili ožujku. Bend Studio će dobiti dodatno vrijeme za poliranje igre. Gameplaya smo vidjeli zaista puno i nama igra djeluje prilično završena, ali dodatna dva mjeseca svakako će dobro doći da se grafika i eventualni bugovi ispeglaju do kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=4_VSNOds_8Q

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano