Vijesti

Postavio nevjerojatan svjetski rekord u Fortniteu! Ubio čovjek sve!

Igra sam duo i ubije toliko! Nevjerojatno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znam da ne volite svi Fortnite, ali moram priznati da me ovakvi igrači fasciniraju. Iako se Fortnite čini kao dječija igra ona to zaista nije. Iako Fortnite igraju najviše djeca, svi koji ste probali odigrati barem 2-3 meča mislim da je jasno da za biti dobar igrač u Fortnite treba jako velki skill. I to nije floskula. Osim što trebate znati pucati (well, Captain Obvious) jako je bitna ta gradnja. Nevjerojatno je što su ljudi sposobni izgraditi u sekundama. Danas bez gradnje jako je teško biti jako dobar u Fortniteu. gradnja zahtjeva jako puna igranja, skilla pa ako hoćete i igraće inteligencije.

Upravo je zato fascinantno da je Payamz, igrajući mod za dva igrača sam u potpunosti ubio u jednom meču čak 35 igrača! Znači, igrao je stalno 1vs2 i ubio više od trećine servera! Time je postavio svjetski rekord trenutno u broju ubijenih igrača u jednom meču. Prethodni rekord bio je 31 kill. Payamz nije neki veliki YouTuber kao Ninja ili ne znam FaZe, ali je pokazao ogroman skill. Kako je to izgledalo pogledajte na videeu!

https://www.youtube.com/watch?v=4BYf6bJDqRY

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano