Vijesti

Potvrđeni bonusi za prednarudžbu digitalnog izdanja Dark Soulsa III

Uoči izlaska Dark Soulsa III u travnju, igru je moguće prednaručiti digitalno za PlayStation 4, Xbox One i PC. U Bandai Namcu su sada potvrdili i što ćemo dobiti kao bonus za prednarudžbu, ovisno o verziji igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači koji prednaruče Dark Souls III za PS4 s PlayStation Storea dobit će i digitalnu kopiju Dark Souls 3 soundtracka, ali i dinamičku temu Fire Fades. Tema je več dostupna, ali soundtrack nije, sve dok igra ne izađe službeno 12. travnja.

Iako se znalo i prije, Xbox One prednarudžba s Xbox Storea dolazi s besplatnom kopijom originalnog Dark Soulsa, koji je igriv putem Xbox One emulacije Xbox 360 konzole i pripadajućih igara koje su podržane (Dark Souls je očito među njima). U Bandai Namcu otkrivaju kako bi kod za digitalnu verziju Dark Soulsa trebao stići na vaš mail u roku 7-10 dana od trenutka narudžbe.

Igrači koji na PC-u prednaruče igru preko Steama dobit će soundtrack Dark Soulsa III. Također, u slučaju da već posjedujete Dark Souls ili Dark Souls 2 na Steamu, uštedjet ćete $5 na narudžbi Dark Souls 3.

Digitalno deluxe izdanje dostupno je za sve tri platforme, i njegova cijena je $85. Svi spomenuti bonusi, ovisno o platformi izbora, uključeni su u ovo premium izdanje, ali uključeni su i DLC-i o kojima još nema puno spomena (no pretpostavlja se da će se raditi o barem dva sadržajno veća DLC-a, u stilu prethodnika).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano