Vijesti

Deus Ex: Mankind Divided: Prvi detaljniji dojmovi više su nego pozitivni

Napokon su novinari dobili malo detaljniji uvid u razvoj DE: MD-a i dojmovi su svakako i više nego pozitivni.

Iako je nažalost (ili na sreću!?) izbačen kontroverzni “žuti” filter, svakako sve poznate nam karakteristike Deus Ex serijala su ostale, a u dosta slučajeva i augumentovane. S većim lokacijama, pametnijom umjetnom inteligencijom i raznim mjestima za sakrivanje, upravljanje našim herojem Adamom Jensenom nikad nije bilo primamljivije. Iako je naš junak opremljen raznim augumentacijama (ala. dijelovi Robocop-a prikačenih na njega), ipak nije svemoćan, te je dovoljno samo par hitaca iz protivničkog teškog naoružanja da mu se health bar potroši.

Naravno ne smijemo zaboraviti i tech koji pokreće sve to, famozni next gen (ili bolje rečeno, current gen) Dawn engine koji developerima pruža priliku za još bogatije putešestvije Adama. Prikazani Prag i Dubai nikad nisu izgledali prljavije. A uklanjanje žutog filtera svakako pruža za raznovrsnija mjesta s pripadajućim atmosferama, iako se pri tome gubi onaj “touch” jedinstvenosti kojeg smo imali u Deus Ex: Human Revolution.

Ako je suditi prema dosadašnjim prikazima i gameplay previewima, svakako nas očekuje još jedno specijalno iskustvo. Deus Ex serijal je uvijek pomijerao granice u igraćoj industriji, a ako se nešto pitaju ljudi iz Eidos Montreala, to je da će se svakako potruditi da nam dostave još jedan nastavak vrijedan pamćenja.

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close