Vijesti

Deus Ex: Mankind Divided: Prvi detaljniji dojmovi više su nego pozitivni

Napokon su novinari dobili malo detaljniji uvid u razvoj DE: MD-a i dojmovi su svakako i više nego pozitivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nažalost (ili na sreću!?) izbačen kontroverzni “žuti” filter, svakako sve poznate nam karakteristike Deus Ex serijala su ostale, a u dosta slučajeva i augumentovane. S većim lokacijama, pametnijom umjetnom inteligencijom i raznim mjestima za sakrivanje, upravljanje našim herojem Adamom Jensenom nikad nije bilo primamljivije. Iako je naš junak opremljen raznim augumentacijama (ala. dijelovi Robocop-a prikačenih na njega), ipak nije svemoćan, te je dovoljno samo par hitaca iz protivničkog teškog naoružanja da mu se health bar potroši.

Naravno ne smijemo zaboraviti i tech koji pokreće sve to, famozni next gen (ili bolje rečeno, current gen) Dawn engine koji developerima pruža priliku za još bogatije putešestvije Adama. Prikazani Prag i Dubai nikad nisu izgledali prljavije. A uklanjanje žutog filtera svakako pruža za raznovrsnija mjesta s pripadajućim atmosferama, iako se pri tome gubi onaj “touch” jedinstvenosti kojeg smo imali u Deus Ex: Human Revolution.

Ako je suditi prema dosadašnjim prikazima i gameplay previewima, svakako nas očekuje još jedno specijalno iskustvo. Deus Ex serijal je uvijek pomijerao granice u igraćoj industriji, a ako se nešto pitaju ljudi iz Eidos Montreala, to je da će se svakako potruditi da nam dostave još jedan nastavak vrijedan pamćenja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano