Vijesti
Popularno

Prema novom patentu, PlayStation 5 bi mogao prilagoditi igre svakom igraču posebno

Naravno, kao i sve u vezi PlayStationa 5 treba uzeti s oprezom, ali svi mi volimo glasine koje okružuju konzolu. Znamo samo da je Sony radi, a novi patent koji je otkrio YouTuber “Skullzi.” Patent je prilično teško opisati, ali najjednostavnije rečeno – PlayStation 5 bi mogao igre prilagoditi svakom igraču posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, patent spominje sljedeće:


Customized game UI to user experience!

Reading, analyzing, and changing according to player play style and skill level!

Gameplay experience evolution on an individual basis!

Ovo bi zapravo značilo da bi igre mogle učiti obrasce ponašanja svakog igrača i na taj način prilagoditi se igraču posebno od UI-a do gameplaya. Sad zamislite samo kako bi od ovog mogli profitirati kreatori igara koji bi na ovaj način mogli se još više približiti svakom igraču.

Zamislite samo open world igre, posebice RPG naslove u kojima bi na ovaj način vaš način igranja i ponašanje imali još veći utjecaj na svijet igre. Konzola bi teoretski imala svoj vlastiti AI koji vas prati i na temelju naučenih podataka o vama može oblikovati svijet igre.

Ovo zaista zvuči zanimljivo ako ne ostane samo kao patent ideja. Ako želite još detaljnije informacije o patentu, onda pogledajte video koji sadrži dokaze da ovaj patent zaista postoji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano