Film i glazbaVijesti

Premijerna epizoda nove sezone Game Of Thronesa potukla je sve rekorde gledanosti, ali i piratiziranja serijala

NEMA SPOJLERA U ČLANKU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne brinite, nećemo uopće pisati o sadržaju jer znamo da još uvijek niste svi pogledali premijernu epizodu nove 8. sezone. Nećemo vam spojlati. Ako smijem samo reći – kad će iduća epizoda?

Game of Thrones je odavno prestao biti samo jedna serija na HBO-u. Postao je kultura, a gotovo je nemoguće bilo u nedjelju prije i ponedjeljak poslije dolaska epizode otići na kavu i izaći na ulicu, a da netko nije pričao o seriji.

A nova i posljednja osma sezona serijala je daleko najočekivanija, a ujedno i najgledanija. Naime, premijernu epizodu osme sezone gledalo je više od 17.4 milijuna ljudi.

Dosad je najgledanija bila premijera sedme sezone koja je imala brojku od 16.1. milijuna ljudi.

I to sve bez pirata

Naravno, ovo su samo brojke koje ne uključuju gledateljsvo koje će seriju skinuti putem “onih stranica” i pogledati je. Procjenjuje se da je samo jučer prva epizoda posljednje sezone skinuta/pregledana ilegalnim putem više od 45 milijuna puta.

U procjenu nisu uključeni samo torrenti već razni video servisi na kojim možete pronaći prvu epizodu. Za sve vas koji imate HBO ili HBO GO, seriju možete pogledati tamo.

Ako ste voljni napisati spoiler free recenziju prve epizode, javite nam se.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano