Vijesti

Prestaje razvoj na Battlefieldu 4

Dvije i pol godine od izlaska igre više nećemo dobivati novi sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Battlefieldu 4 je ovaj tjedan pisao i naš Giga, te je igru smjestio među najveće softverske promašaje u gaming industriji. Nije ni čudo, Battlefield 4 je dugo vremena bio neigriv. A onda se u priču umiješala DICE-ova podružnica iz LA, te kroz CTE sustav unaprijedila sve aspekte igre. Ne samo da su popravili gotovo sve probleme koji su mučili BF4 od izlaska, dobili smo i brdo novog besplatnog sadržaja, poput novih mapa i oružja. Danas slobodno možemo reći kako je Battlefield 4 primjer u industriji kako se podržava igra nakon izlaska!

No došlo je vrijeme da se DICE LA okrene novim izazovima. Pa je tako David Sirland na Twitteru u odgovoru obožavatelju obznanio kako nemaju u planu izbacivati novi sadržaj za Battlefield 4. U daljnjim tweetovima, priznao je da se okreću drugim projektima te da će uskoro biti spremni podijeliti nove informacije. Mi u FFA redakciji smatramo da bi to mogao biti Battlefield 5, gdje asistiraju DICE-u u Švedskoj. Da podsjetimo, iako nema nikakvih službenih informacija o samoj igri, već znamo da novi Battlefield stiže ove godine, a posljednje špekulacije govore da bi mogao biti smješten u Prvi svjetski rat.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano