Vijesti

Preuzmite besplatnu The Last of Us II temu za PS4. Naughty Dog otkrio da je snimljena najdramatičnija scena u igri!

Znači li to da je rad na igri pri kraju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo se lagati. Svi imamo svoje omiljene igre i svoje osobne favorite, ali The Last of Us Part II definitivno je najočekivanija igra iduće godine. Možda čak i generacije. Naravno, za većinu igrača jer kao što sam rekao netko više jedva čeka mobilni Diablo, ili pak The Division 2/Anthem, ali budimo iskreni koliko god te igre bile dobre o takvom tipu igara ne pričamo za 10, 20 ili 50 godina. O igrama kao što su The Last of Us pričamo naraštajima i nekako mislimo da će upravo The Last of Us 2 završiti ovu generaciju konzola kako to ona i zaslužuje. 

Naughty Dog odnosno “gazda” Neil Druckman objavio je na Twitteru da su upravo završili sa snimanjem najdramatičnije scene u igri koja je ujedno i najemotivnija. Ne znam, ne želim razmišljati da je to možda završna scena igre jer to bi značilo da nas od izlaska možda dijeli samo par mjeseci?! Teško. Realnije je da će igra izaći krajem 2019. godine. Najranije tamo jesen (kraj rujna ili listopad). Naughty Dog ima sve vrijeme svijeta jer budimo realni i postavimo si pitanje “kad su oni zadnji put napravili lošu igru?” Iako ne znamo datum izlaska, znamo da nam je Naughty Dog odlučio darivati besplatnu dinamičnu PS4 temu koju možete preuzeti ovdje!

TAMAN ZA OVE HLADNE ZIMSKE DANE

https://www.youtube.com/watch?v=zJqI9Kwm3pw

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano