Vijesti

Princ Harry želi zabraniti Fortnite jer igra stvara veću ovisnost od droge

Želi li Princ Harry reći da se bolje bosti nego igrati igre? Nadamo se da ne. Ali, znamo što želi. A on želi jednostavno ukinuti, terminirati i banati Fortnite koji je današnjem društvu veća prijetnja od nuklearnih bombi i terorista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortnite je zlo i to svi znamo jer od pravih muškaraca radi tetkice, a od djece razmažena derišta koja ne znaju misliti svojom glavom. Ukratko – Fortnite je zla ovisnost.

Kako on sagradi za sekundu troduplu rampu, a ja ne znam sagraditi običnu paletu???

The game shouldn’t be allowed. It’s created to addict. An addiction to keep you in front of a computer for as long as possible. It’s so irresponsible.

Pa moj “Prinče Heri”, svaka igra je stvorena da korisnika zadrži što duže pred ekranom. I Lawbreakers je stvoren da zadrži ljude pred ekranom, ali nije uspio. Fortnite to uspijeva, nažalost ili nasreću?

The game shouldn’t be allowed! Where is the benefit of having it in your household?

Čuli ste. I Princ je u pravu donekle kad priča o tome da roditelji nemaju načina kako se suprotstaviti djeci i kako ih maknuti od ovisnosti.

Parents have got their hands up – they don’t know what to do about it. It’s like waiting for the damage to be done.

Izađite na zrak malo. Vedrane, prestani graditi palete i idi na zrak. Igraj nešto drugo. Fortnite je droga, a droge su toksične, pa si onda i ti toksičan. Vedrane, liječi se dok je vrijeme. Slušaj Princa!

Ako vas zanimaju ovakve teme, naša redakcijska psihologinja (stvarno je psiholog) održava predavanje na sličnu temu koja obrađuje problematiku današnjih igara. Njeno predavanje je besplatno i trebate ga pohoditi ako ste u Zagrebu.

Kako videoigre utječu na igrače?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano