Vijesti

Pripazite se, glavni protagonisti prerade Resident Evila 2 mogli bi zvučati neprepoznatljivo

Unatoč najavi i reklamiranju tijekom E3 2017, preradu Resident Evila 2 nismo imali prilike vidjeti. No zato su tu neke druge vijesti, koje bi čak mogle i zabrinuti neke igrače koji vode računa o dosljednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Capcomov Hiroyuki Kobayashi nedavno izjavio kako prerada Resident Evila 2 izlazi uskoro, na vidjelo su počeli dolaziti i novi detalji.

Tako po svemu sudeći prerada jedne od najboljih PlayStation 1 igara neće sadržavati glasovni dijalog Alyson Court, koja je prethodno davala glas Claire Redfield. Alyson je osobno potvrdila ovu tvrdnju. Da situacija bude gora, Matt Mercer kao dugogodišnji suradnik Capcoma i glumac čiji glas se izričito povezuje s Leonom Kennedyjem, također neće posuđivati glas u igri.

Mercer je ovo potvrdio na svom Twitter profilu, tako da njegove posljednje uloge u Resident Evilu ostaju one već viđene u Resident Evil: Revelations 2, Resident Evil 6 i Resident Evil: Damnation film. Utješno je jedino što će Mercerov glas biti prisutan u nadolazećem Resident Evil: Vendetta filmu.

U međuvremenu, na internetu se spominje da bi nove vijesti o preradi RE2 mogle stići na Comic Conu 2017, makar je veća mogućnost da će se raditi o novim informacijama za spomenuti Resident Evil: Vendetta film, točnije za blu ray verziju istoga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano