Vijesti

Pripremite kišobrane, jer u Red Dead Onlineu s neba padaju – brodovi!

U Red Dead Redemptionu 2 smo se nagledali svačega, ali ovo je vrhunac.

Šetam ja tako Saint Denisom, uživam u toplom danu, častim beskućnike dolarima, a sebe pogledom na polugole prostitutke pored saluna, i baš da ću krenuti prema prema gradskom parku razbiti glavu onm kultistu Cheloniancu po tko zna koji put, kad osjetim prve kapi kiše.

Kiša pojačava, ulice se pune blatom, ali nema veze. Ući ću u onaj salun preko puta na porciju gulaša, sve to zalit viskijem, pa otići riješit misiju-dvije kad se nevrijeme smiri. Naravno, “viski do dva” se pretvorio u litru, napokon se pokupim van, kad ono ispred saluna imam što vidjeti – ulice su “preplavljene” brodovima!

brodovi.jpg

Imali smo i gora pijanstva u pravom životu.

Pomisliš da se igra sprda s tobom jer si eto, popio previše, i zaje*ancija je vrhunska, ali to nije još jedna spačka Rockstara, već bug na koji ćete često naletjeti u Red Dead Onlineu. I to samo u Saint Denisu dok pada kiša.

Neki sumnjaju kako su hakeri/moderi već pronašli načina kako manipulirati objektima u Onlineu, u što sumnjamo, jer bug je toliko raširen da se kod gotovo svih igrača javlja ovakav problem. S druge strane, Rockstar se još nije oglasio po ovom pitanju, kao što nije ni po pitanju poprilično loše ekonomije.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close