Vijesti

Pripremite se za frku, nova Pokemon igra za mobitele dolazi u trku!

Već ranije tijekom ove godine dobili smo najavu nove Pokemon igre u kojoj bi centralnu ulogu trebali imati simpatični Magikarpovi. Sada je navedena igra konačno dostupna za Android i iOS mobilne uređaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajnog uspjeha Pokemon Go igre, nova Pokemon igra se zove Magikarp Jump i glavni izazov bit će uhvatiti ovog ribljeg Pokemona, istrenirati ga i osnažiti kako bi bio najveći skakač u zemlji, a tko zna…možda i u svijetu?

Ako vas je opis igre zatekao i zaintrigirao, vjerojatno će vas zanimati i informacija da nakon ispadanja vašeg Magikarpa ili dolaska do dvadesetog nivoa, počinjete iznova s novom generacijom vašeg Pokemona, koji postaje jači. Dobar recept da vas zadrži što duže za ekranom, zar ne?

Kao i ostale slične igre i prethodna Pokemon igra za kojom je dosta igrača izgubilo glavu, tako je i ova besplatna, no dakako sadržava plaćene mikrotransakcije koje pak omogućuju razne bonuse, od ubrzanog razvoja Pokemona, hrane i prilagođavanja izgleda. Izbor je samo vaš hoćete li plaćati.

Ako želite isprobati, ovdje su vam linkovi za Android i iOS verziju. Sretno vam bilo, treneri!

https://www.youtube.com/watch?v=cZ0c9s5UoMI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano