Vijesti

Priredite šator i vatricu jer dolazi hrpa Sniper Elite igara!

Ako volite Sniper Elite serijal jučer je za vas bio sretan dan. Rebellion se skroz “raspištoljio” ili “rasnajperio” novim najavama vezanim za ovaj popularni (?) serijal! Nije vam dosta jedna nova Sniper Elite igra? Nema problema. Bit će ih nekoliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OK, nisu sve skroz nove, ali u novom ruhu jesu. Odnosi se to na
Sniper Elite V2 Remastered koji dolazi na PS4, Xbox One, PC i Switch u sasvim novom grafičkom ruhu, multiplayerom i svim DLC-ovima.

Igra će podržati 4K, HDR i poboljšanu grafiku naravno.

Switch vlasnici imaju dodatni razlog za veselje budući da na malu konzolu stiže i Sniper Elite 3: Ultimate Edition što znači da Switch vlasnici dobivaju punu igru sa svim dodatnim sadržajem, kao i specijalnim multiplayer wireless modeom. Čak će biti ubačene i motion kontrole.

I to nije sve…!

Ako vam ovo sve ne zvuči odlično, kako vam se čini da dolaze još dvije nove Sniper Elite igre? Jedna je VR naslov koji Rebellion razvija u suradnji s Oddworld developerima, a druga nova igra je Sniper Elite 5 koji dolazi 2020. godine.

Na vama je samo da raširite šatorska krila i spremite se na kempanje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano