Vijesti

Priredite se! PlayStation za ponedjeljak najavio video prezentaciju budućnosti PlayStation 4 igara!

Oho, konačno! PlayStation se odlučio probuditi iz zimskog sna i za ponedjeljak nam sprema novi video serijal po uzoru na Nintendo i Xbox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak od 22 sata po našem vremenu kreće prva epizoda emisije “State of Play: PlayStation” u kojoj će Sony otkriti i pokazati nove igre koje dolaze na PlayStation 4 i PSVR.

Ovo je tek prva epizoda, a u budućnosti ćemo ih dobiti još. Ne znamo hoće li biti jednom mjesečno kao što to radi Xbox, no vjerojatnije je za očekivati da će biti slično Nintendo Directu koji nekoliko puta godišnje prezentira nove stvari i igre koje dolaze.

The Last of Us II gameplay i datum izlaska?

Ovo je samo naša želja, ali itekako je moguće. Naime, potvrđeno je da ćemo osim novih igara dobiti i nove informacije, ali i gameplay prikaz iz postojećih igara koje još nisu izašle, a znamo da postoje.

Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II su samo neke za koje jedva čekamo nove informacije. Ne mogu vjerovat da to kažem, ali jedva čekam ponedjeljak.

State of Play will give you updates and announcements from the world of PlayStation. Our first episode will showcase upcoming PS4 and PS VR software, including new trailers, new game announcements and new gameplay footage.

Što vi očekujete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano