Vijesti

Problemi s Denuvo serverima onemogućuju igranje pojedinih igara

Neimenovani problemi s Denuvo serverima ne dopuštaju igračima da igraju njihove omiljene igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je svojevremeno Denuvo zaštita bila lako probijena, sad izgleda da zadaje i probleme određenim igrama. Igre za koje su se igrači požalili da ih ne mogu pokrenuti su Batman: Arkham Knight i Mad Max. Što se tiče Middle-Earth: Shadow of War, uz nemogućnost pokretanja igre, igrači nisu mogli skidati najnovije zakrpe.

Problem je trajao par dana i po svemu sudeći sada se igre mogu pokretati. Samo prethodno će igra izbaciti “error” poruku zbog koje će biti potrebno pritiskati gumb “retry” nekoliko puta kako bi se ušlo u igru. Denuvo Serveri za autentifikaciju su pali na par dana za skoro sve Warner Bros igre. Ovo sve može biti svojevrsna indikacija što će biti s igrama kada Denuvo serveri kihnu. Jednostavno se možete pozdraviti s njima ili tražiti razne sumnjive načine za zaobilaženje problema.

Svim spornim igrama je zaštita odavno probijena te izdavači mogu birati hoće li istu maknuti kad više ne radi svoj posao. Većina njih ipak odluči ostaviti Denuvo da stoji i dalje iako je beskoristan. Vjerojatno da ispoštuju nekakave dogovore. I to je razlog zašto se igrači bune zbog korištenja Denuva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano