Vijesti

Procurila je zaista OGROMNA Fortnite tajna koja će oduševiti milijune igrača, a igri dodaje sasvim novu dimenziju!

Potpuno novi mod koji će biti u igri uz Save the World i Battle Royale!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista ogromna stvar stiže u Fortnite, a koja je procurila na internet prije vremena. Naime, sa Sezonom 7 dolazi potpuno novi i veliki  – Creative mode. Riječ je zaista o velikom i ogromnom sand box modeu u kojem ćete moći kreirati svoje nivoe i sve što želite na mapi. Ne kao Playground, koji je bio ograničen s milijun stvari, nego baš pravo ogromno virtualno Fortnite igralište, gdje će vam biti dostupno sve! Ajmo reći kao Sim City u Fortniteu ili kao Minecraft. Samo vaša mašta biti će granica jer na raspolaganju ćete imati na stotine i stotine itema za gradnju.

Ovo je igra u igri

Sve što napravite možete sačuvati i kasnije pozvati prijatelje da igraju s vama. Ili pak protiv vas jer leveli su vaša kreacija i sami možete prilagoditi želite li samo slobodno uživati u prijateljima u free roamu ili pak odigrati nekakav PvP meč. Pazite samo kakav je tu ogroman potencijal za organiziranje turnira?! Dakle, složite mapu kako vi želite i napravite turnir. Ako vam se sviđa mapa koju ste napravili, a ona se uništi samo je ponovno učitate i sve je tamo ponovno. Možete naknadno graditi sve i mijenjati. Ponavljam, na raspolaganju za stvaranje svoje mape vam je sve – od oružja, materijala, ljami do riftova. 

Kad ovo stiže

Izgleda već u petak. Naime, prije vremena se pojavio video koji nije trebao biti objavljen tamo sve do petka i The Game Awardsa. Upravo je to trebalo biti veliko iznenađenje. Video je blokiran na svim video servisima, ali mi smo pronašli jedan koji je još “živ” i koji pokazuje sve ovo što smo vam napisali. Ovo je za ljubitelje igre pravi – raj, a potencijal za kreiranje je jako veliki. Tko zna, možda FFA napravi svoju mapu i organizira turnir. Moglo bi biti jako zanimljivo!

 

Creative Mode Leak mirror Credit: Lachlan from r/FortNiteBR

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano