Vijesti

Procurili su detalji o novoj Superman igri na kojoj radi Rocksteady

Kompletno razotkrivanje izvjesno je idućeg tjedna na The Game Awardsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je već gotovo pa jasna stvar, Rocksteady radi na Superman igri. Zadnje dvije godine tu informaciju smo čuli nebrojeno puta, pa iako nijednom iz službenog izvora, svima nam je sasvim jasno kako se Rocksteady “prebacio” na drugog superjunaka.

Ovaj put Superman igru je najavio Gamesystemrequirements.com site koji je tu igru uvrstio u svoj repozitorij, što nikad ne radi bez provjerenih pozadinskih informacija. Podsjetimo, taj site je prije E3 sajma ove godine točno najavio i Devil May Cry 5.

Superman i Batman zajedno protiv Jokera?

Tako se nastavio niz “hintova” koji se nastavio na nova zapošljavanja unutar studija, odabir glasovnih glumaca, kao i nikolicinu insidera koji već godinama pričaju o Superman projektu studija koji je s odličnim Arkham serijalom vratio Batmana na gaming kartu.

Superman: World’s Finest trebao bi biti naslov nove igre, dok nas brzo Google pretraživanje vodi na Superman crtanu epizodu iz 1997. godine u kojoj uz Supermana sudjeluju Batman i Joker kao antagonist. Kako bilo, vjerujemo kako bismo službenu potvrdu igre i prvi trailer mogli dobiti već idućeg tjedna u petak na The Game Awardsima gdje je najavljeno razotkrivanje čak deset novih velikih igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano