Vijesti

Procurio je prvi prikaz Red Dead Redemptiona 2 na PC-ju!

Ponavlja se gotovo pa identičan scenarij kao i kod GTA V.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od kad smo odgledali prvi trailer za Red Dead Redemption 2 osluškujemo informacije iz Rockstarova tabora, pa makar i one neslužbene od neke čistačice, a koji bi ukazao na mogući dolazak Red Dead Redemptiona 2 na PC-ju.

To se još uvijek nije dogodilo, međutim, praktički isti scenarij se odvija kao i u slučaju GTA V. Naime, na Youtubeu jučer je osvanuo prikaz Red Dead Redemptiona 2 na PC-ju, on se nije zadržao odveć previše vremena i brzo je uklonjen čitavi kanal, međutim, on je opstao dovoljno dugo da gledatelji spreme bezbroj kopija na svoja računala.

Je li “fejkano”?

Dakle, prvi prikaz Red Dead Redemptiona 2 snimljen je mobitelom i jasno se vide PC tipke u meniju, grafičke postavke specifične za PC, kao i navigacija mišem. Ako je video lažiran, netko se vraški dobro potrudio to napraviti. Podsjetimo se, kod GTA V bila je identična situacija. Meniji PC verzije snimljeni su mobitelom, video je ubrzo uklonjen, mnogi su tvrdili da je “fejkano”, međutim, kasnije je dokazano kako je video bio 100% legitiman.

25 sekunda Red Dead Redemption 2 menija na PC-ju pogledajte ispod (javite nam u komentaru ukoliko ponovno uklone video), dok je prilično izvjesno da igru nećemo igrati tako skoro na PC-ju. To bi, pretpostavljamo, najranije moglo biti u listopadu 2019. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=6HWVKttWAM4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano