Vijesti

Procurio trailer za Planescape: Torment Enhanced Edition

CRPG igrači se ponovno vesele, pogotovo oni koji smatraju da novi Torment: Tides of Numenera nije zadovoljio ostavštinu i standard koji se očekivao od nasljednika kultnog Planescape: Torment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beamdog, kanadski proizvođač igara kojeg je osnovao bivši Biowareov suosnivač Trent Oster, i koji je već ponudio poboljšana izdanja igara kao što su MDK 2 HD, Baldur´s Gate 1&2 Enhanced Edition i Icewind Dale Enhanced Edition, sada je isti tretman i službeno najavio za Planescape: Torment.

Planescape: Torment Enhanced Edition bit će posebno optimiziran za ultravisoke rezolucije (4K), imat će poboljšano sučelje i iznova snimljen soundtrack, kao i zakrpe na kojima je radio izvorni voditelj dizajna, legendarni Chris Avellone.

Iako je web stranica za ovu igru rezervirana, čini se da je rok objave videa probijen. Stoga se detalji u svezi cijene i datuma izlaska tek očekuju.

Do tada uživajte u traileru: https://www.youtube.com/watch?v=G2wXLCIpFRg

 

Nadopuna vijesti:

Igra izlazi za PC i Mac 11. travnja, dok se kasnije očekuje i izdavanje prilagođenih verzija za Android i iOS uređaje. Cijena PC/Mac verzije bit će 19,99 dolara na svim digitalnim trgovinama gdje je poboljšana verzija dostupna. Cijena igre za mobilne uređaje je 9,99 dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano