Vijesti

“Propao kao Final Fantasy XV” – novi je izraz koji čitamo ovih dana

E Square-Enixu što si to učinio s ovim serijalom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square-Enix definitvno jučer nije imao dobre vijesti za sve fanove Final Fantasya, a pogotovo nije imao dobre vijesti za sve kojima je Final Fantasy XV dobra igra. Znamo svi da mnogim, pravim fanovima Final Fantasy XV nije sjeo niti ga žele igrati jer serijal je previše otišao u mainstream vode i prilagodio se masama. Ne možemo reći ni da su nam likovi legli. Recenziju možete čitati ovdje. Prvo je došla vijest da je Square-Enix otkazao čak 3 od obećane 4 ekspanzije koje su trebale doći, a upravo su njih najavljivali na sva zvona da će održati FFXV svijet još dugo vremena novim i svježim. 

Evo, za utjehu dolazi crossover FFXIV u FFXV svijet u besplatnoj misiji

https://www.youtube.com/watch?v=r2iyvyWWNL4

Naravno da to nije mnogima utjeha jer od svih DLC-ova dolazi samo za Ardyna, a izlazak se očekuje negdje u ožujku 2019. godine. DLC razvija interni studio Luminous, koji će umjesto rada na 4 DLC-a svoju kreativnost usmjeriti na izradu nove AAA igre.

Square u velikom minusu, a otišao im i legendarni direktor Hajime Tabata

Ili da odmah kažemo da vjerojatno nije samo baš otišao, nego je vjerujemo otpušten. Kako god bilo, Tabata odlazi svojim putem i osniva novi studio neovisan od Square-Enixu, a za to vrijeme kompanija mora vidjeti kako smanjiti štetu jer su prijavili gubitak od čak $33 milijuna! Osim toga, Square je najavio da Final Fantasy XV’s Comrades multiplayer neće biti vezan za Final Fantasy XV, nego ćete ga moći nabaviti zasebno. FFXV: Multiplayer Comrades izlazi 13.12. a donosi 10 novih boss borbi, nove kostime i oružja.

https://www.youtube.com/watch?v=tI1rsscA13c

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano