Vijesti

U sklopu Hitmana 2 bit će igriva kompletna prva sezona

The World of Assassination ideja i dalje živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri iz IO Interactivea su zamislili prošlu Hitman igru kao jedinstveni univerzum koji će se stalno nadograđivati kroz epizode. Mnogi su odbijali ovakav koncept za igru, no svi oni koji su ostali uz ideju developera kroz čitav live service program i svijet koji se stalno nadograđivao dobili su ponajbolju Hitman igru po mojem mišljenju. Prvi Hitman je uistinu sjajan naslov, a dobre vijesti nam dolaze od developera da će sav ovaj sadržaj biti prebačen i dorađen u nadolazećem Hitmanu 2 koji će biti klasična igra po pitanju izdavanja misija.

Prvi Hitman ima ogroman replay value pa tako možete očekivati stotine sati igre ako ćete rješavati sve izazove i loviti savršene hitove. Upravo ovo će biti dodatno prošireno jer će lokacije iz prve igre biti remasterirane s poboljšanjima koje nam donosi nastavak u studenom. To znači da nas čekaju brojna poboljšanja poput novog progression sustava, boljeg AI-a, dodatne mogućnost sakrivanja, nove težine, dorađeni crowd sustavi i bolja grafika. Čak smo dobili i potvrdu da će igra dobiti poznati picture in picture mod i povratak svima nam dobro poznatke aktovke Agenta 47.

Kako sam već spomenuo, Hitman 2 će biti klasična igra u suradnji s WB Games, a to znači da će igrači odmah dobiti pristup svim lokacijama u igri. Nastavak će ponuditi šest lokacija, a sadržaj iz prve igre nosi naziv Legacy Pack i donosi nam sve lokacije iz prve sezone. Developeri su odlučili da će ovaj DLC biti u potpunosti besplatan za sve vlasnike originalne igre. Još uvijek nema govora hoće li ovaj Legacy Pack biti dostupan kao samostalan DLC za kupovinu za sve one koji su propustili prvu igru, no za očekivati je da je upravo ovo plan budući da developeri iza sebe imaju više izdavanja raznih edicija za prvu sezonu.

Hitman 2 izlazi 13. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One.

Kako sve to izgleda možete pogledati u novom traileru ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=41HyfNSXMd0

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano