Vijesti

Prvo nas napalili, a onda napucali kao kad vam starleta izvuče sve pare, a vi se zaljubili! Samo, ovo je veća ljubav!

Tuga. Šok. Nevjerica. Razočarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, baš ovim riječima moram započeti radni dan. Radovao sam se kao dijete sutra ostati budan u ranim jutarnjim satima ne bih li prisustovao uživo jer ne želim gledati to kasnije – novom traileru i datumu izlaska najočekivanije igre generacije, a to je naravno – The Last of Us II. Svi smo čvrsto vjerovali i nadali se, ma bili smo sigurni da će The Last of Us II biti pokazan na TGA 2018. Nadali smo se i željeli opet dobiti onu sreću kao kad je igra najavljena jer upravo jučer nas je Naughty Dog i Sony dobro napalio kao mlade dječarce trailerom koji nas podsjeća na prvu objavu igre. Tada je svijet gaminga poludio, internet se srušio od sreće i ništa više nije bilo isto.

NE, NIJE MOGUĆE NE NAJEŽITI SE NA OVO!

https://www.youtube.com/watch?v=4K0C3eUS4uE

I onda nakon ovoga, prizemljenje. Baš kao kad se zaljubite i dali bi sve za tu osobu, a ona/on hladni. Sruši vam se svijet. Ili kao kad radite u Đuro Đaković “Montaži” po terenu i idete u bordele u Njemačku ili gdje budete, pa dođete šefu slomljenog srca jer ste se zaljubili u damu tamo koja radi jer mislite da i ona vas voli. I još tvrdite da vam je rekla da vas voli, i šef vas ispljuska jer ste glupi. Jučer smo mi baš dobili pljusku jer nažalost moji dragi i poštovani čitatelji, Naughty Dog i The Last of Us II neće biti na The Game Awards priredbi. Nula. Ništa. Nema novog trailera, nema datuma izlaska. Nema ništa. Samo jedan “prokleti” Tweet koji kaže “jedva čekamo pokazati vam igru na kojoj marljivo radimo, ali u pravo vrijeme.”

 

Kad je to pravo vrijeme za prikazivanje igre? PlayStation nema PSX ove godine, tako da je izvjesno da za igru nećemo čuti do 2019. godine. Osim ako nas Sony ne iznenadi nekakavom objavom uoči Božića, ali koliko se šanse za to? Šteta, baš šteta! Tužni smajl x 100!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano