Vijesti

PUBG dolazi 7. 12. na PlayStation 4 s ekskluzivnim Nathan Drake kostimom i Ellie ruksakom

Evo ga i službeno je potvrđeno! 7. 12. 2018. PUBG na PlayStationu 4!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo vas puno daviti i reći vam “we told you so”, ali znali smo da stiže a danas je stigla i potvrda. PlayStation igrači dobivaju pun paket sa svim izašlim mapama – Erangel, Miramar i Sanhok a uskoro dolazi i zimska mapa u igru. PUBG je već dostupan na PC-u i Xboxu i moramo reći po nižim cijenama, ali PlayStation 4 vlasnici vjerujem dobiti će puno bolju optimiziranu igru nego što je to bio slučaj s Xbox vlasnicima na početku. I sada još uvijek. Osim toga dolaze i ekskluzivni PlayStation bonusi.

Pre-order na hrvatskom PSN-u, najjeftnije izdanje 199kn!

Prvo da razjasnimo za sve naše čitatelje – treba PlayStation Plus. Nije kao Fortnite da možete igrati bez njega. Pre-order bonusi koje ćete dobiti s bilo kojim bundleom uključuju Nathan Drake (Uncharted serijal) skin i ruksak od Ellie (The Last of Us). Već sam pročitao komentare da će ljudi samo radi toga kupiti PlayStation 4 verziju iako igru imaju već na PC-u ili Xboxu.

44045007110 92ce714f4e b

Nathan Drake pustinjski skin

Igru možete prednaručiti na hrvatskom PlayStation Storeu trenutno direktno preko konzole jer u trenutku pisanja članka nema još linka preko weba, ali ima preko konzole. Najjeftinije izdanje PUBG – Looter’s Edition košta 199,00 kn i u njemu dobijete igru, plus ove skinove. Drugi bundle PUBG – Survivor’s Editon i košta 349,00 kn. U njemu dobijete sve i što u osnovnom bundleu plus ovo:

  • Vikendi Event Pass
  • 2300 G-Coinsa
  • 20000 BP

44045006840 7ed70bcf9d b

Ellie backpack iz The Last of Us igre

Treći bundle koji je u ponudi zove se PUBG – Champion’s Edition i košta 449,00 kn. U njemu dobijete gotovo iste stvari samo više G-Coinsa na trošenje za kozmetičke iteme. Dakle, ovaj bundle sadrži:

  • Vikendi Event Pass
  • 6000 G-Coinsa
  • 20000 BP

U opisu igre piše da treba minimalno 25GB prostora na hard disku, a maksimalna rezolucija je 1080p. Nadamo se da će podrška za PS4 Pro biti implementirana jer poznato je da je igra na jednom Xbox One X-u tek kasnije dobila pravu podršku i još uvijek se nadograđuje i poboljšava. Što kažete, planirate li kupiti PUBG za PS4?

TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=CDKmbLlH0ek

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano