Vijesti

PUBG na PlayStation 4 stiže prekosutra, a ovo je sve što trebate znati

Najvažnije od svega – “hoće li biti igriv?” saznati ćemo ipak tek po izlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO VIJEST | Pratite nas na FFA.hr Youtubeu za video vijesti, recenzije, upute, vodiče i giveawaye (KLIK <3)

https://www.youtube.com/watch?v=qNFu28OXD_g

Uoči konačnog izlaska PUBG-a na PlayStation 4, ekipa iz Blueholea na svojim stranicama je odlučila sama sebi postaviti i odgovoriti na nekoliko pitanja, kako bi potencijalni igrači znali što kupuju i što će dobiti s igrom.

Nažalost, jedno od pitanja koje NISU postavili sami sebi je – kako će se igra vrtiti, te hoćemo li barem moći igrati uz stabilnih 30 FPS-a? Nažalost, sudeći po iskustvu s Xboxa One, to će vjerojatno biti teška omoguće, pa je možda najbolje pričekati petak i saznati iskustva prvih igrača.

31228798867_dccbbaf107_b.jpg

Igranjem na prvi dan dobiti ćete ovaj ekskluzivni padobranski skin za kojeg niste ni znali da ne možete živjeti bez njega.

Ipak, onog što igri neće nedostajati je količina sadržaja, koja će biti ista kao i na PC-ju i Xboxu One. Tako ćemo na PlayStationu 4 igrati na sve tri mape plus na Vikendi sniježnoj mapi jednom kad ona izađe. Također, što se tiče svega ostalog sadržaja, igra će biti ista kao i na ostalim platformama.

Igra se na PlayStationu 4 PRO neće izvoditi u 4K rezoluciji dok će razlike između verzija konzole biti, pa će PRO pogoniti igru nešto fluidnije te uz više grafičkih detalja. Preorderom ćete dobiti Nathan Drakeov skin i torbu Ellie iz The Last of Us, cijena iznosi 20 eura i igra se može već sad započeti preuzimati na PlayStationu 4, teži 25 gigabajta i moći ćemo od petka u 12 sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano