Vijesti

PUBG želi od vas uzeti gotovo 300 kuna za dva “skina”! Jeste li spremni dati lovu?

E moj PUBG! Crni PUBG!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana vas bombardiramo vijestima o PUBG-u, prvenstveno o tome kako igra dolazi idući mjesec na PlayStation 4. Pisali smo vam kako su PUBG i DC sklopili deal gdje u igru dolazi najgori mogući Joker i njegova sexy miljenica Harley Quinn. Na prvu čini se zgodna suradnja. Na drugu čini se da je PUBG ekipa malo pukla jer cifre za koje prodaju ove skinove su prebolesne i ne vidimo, osim ako se napijete, kako biste to htjeli kupiti. 2 skina su skuplja od cijele igre. PUBG-u je opala debelo baza igrača, a nakon ovoga samo će još veći revolt izazvati. 

pubg suicide squads 768x768

Lijevo – Harley Quinn Suicide Squad skin koji košta $24,99 previše. Desno – Joker Suicide Squad skin koji košta $19,99 previše

I da bude još veća tragedija, postoji neki tamo “majstor” koji je zapravo i kupio Harley Quinn skin (vjerujem radi seksipilnosti glumice) da bi onda vidio da u igri skin izgleda kao tuga. Znači, ako vam je dan loš, evo utješite se da je netko za ovo dao $25.

harley quinn 768x432

Pa kad se malo bolje zagledam kao da ima “klebu” među nogama. Totalno loš potez moj PUBG.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano