Vijesti

Pustite Valentinovo, Rainbow Six Siege je od sutra besplatan i ne treba vam PS+ za isprobavanje

Ovo Valentinovo niste sami!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustite Valentinovo sutra. To je svejedno samo komercijalni blagdan jer ako nekog volite, volite ga svaki dan. Kao igre. Mi igre volimo svaki dan, a kako ne bi voljeli Rainbow Six Siege kad će od sutra pa sve do 18.2. biti potpuno besplatan za igranje. Najbolja stvar? Ne treba vam PlayStation Plus, a igra je dobila i veliko sniženje i promjene u sadržaju svake verzije igre. 

Manja cijena igre

Ako kojim slučajem ne pratite RS6, nemojte misliti da je ovaj besplatan vikend i sniženje cijene znak da igru nitko ne igra. Naprotiv, riječ je o najboljoj taktičkoj pucačini ove generacije koja ima ogromnu bazu igrača. Besplatni vikend počinje sutra od 15 sati po našem vremenu, a završava u ponedjeljak također u 15 sati. 

https://www.youtube.com/watch?v=fnYrcevkg9Y

Ako vam se svidi igra, čitav napredak iz besplatnog vikenda prebacuje se u punu igru koju sad možete kupiti po nikad manjoj cijeni. 

40109089633 282125e679 o

Deluxe verzija sadrži 20 operatora + 8 iz prve sezone; gold verzija je sve to + operatori iz nove četvrte sezone, a ultimate verzija sadrži sve to + operatore iz druge i treće sezone

Cijene igre su snižene već i na našem PlayStation Storeu, pa ako vam se sviđa igra, sad je vrijeme za kupnju jer nikad više sadržaja u igri niste mogli dobiti za manje novaca. Uz to sve dolazi nova sezona koja sa sobom donosi novu mapu u Australiji i dva nova operatora. 

cccxcx

 Igra je također besplatna i na PC-u, kao i Xbox Oneu. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano