Vijesti

Rad na novom Splinter Cellu davno je započeo, možemo li očekivati najavu iduće godine?

Jade Raymond je samo potvrdila naša želje i nagađanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davno smo igrali Splinter Cell. Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist izašao je sad već davne 2013. godine. Od tada Sam Fischeru nema traga ni glasa, iako iskreno nije nikad bilo bolje vrijeme za izlazak. Kojima više ne radi Metal Gear Solid serijal, mnogi fanovi ostali su razočarani MGS-om V, pa su nekako svi polagali nade u novi Splinter Cell. Nažalost, sami znate da igra ne da nije izašla, nego još nismo dobili ni trailer za igru. Iako su svi sigurni da se na igri radi i da je Sam Fischer itekako živ. Čak smo vjerovali da će novi Splinter Cell biti najavljen na TGA 2018, ali od toga nije bilo ništa. 

Jade Raymond potvrdila da je radila na novom Splinter Cellu

Jedna od glavnih figura Ubisofta, uvijek lijepa i zgodna Jade Raymond potvrdila je da su ona i njena ekipa radili na konceptu za novi Splinter Cell. To znači da je igra negdje u nacrtima bila već tamo od 2014. godine jer upravo te godine Jade Raymond je napustila Ubisoft i otišla je raditi za EA. Točnije, radila je sve do unazad nekoliko tjedana kad je odlučila napustiti EA Motive u koji je došla raditi na kampanji Star Wars igara. Nekako sumnjamo da je Ubisoft odbacio Splinter Cell serijal i skloniji smo vjerovati da se na igri radi. Tko zna, možda Ubisoft jednog dana vrati opet Jade pod svoje okrilje.

https://www.youtube.com/watch?v=1dGBvvERsO8

Splinter Cell možete igrati na Xbox One konzolama budući da je konzola kompatibilna s X360 igrama. Šuška se također da bi novi Splinter Cell mogao čak biti i Xbox (next-gen) ekskluziva (privremena), no mislimo da je to samo želja Xbox vlasnika. U svakom slučaju postoji veliki interes tržišta i igrača za novim Splinter Cell naslovom i sigurni smo da to i Ubisoft zna. Kompletan intervju Jade Raymond možete pronaći na linku!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano