Vijesti

Radujte se narodi kad čujete glas, Cyberpunk 2077 dolazi na E3!

Komu još treba Sony?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je E3 izgubio vrijednost koju je imao nekad (barem tako Sony kaže), ali jučer je čitav show dobio strašno veliki boost. Za novu količinu “hajpa” bio je dovoljan samo jedan Twitt CD Projekt Reda koji je potvrdio da igra dolazi na sajam. Ne moramo valjda posebno naglasiti koliko je to velika stvar jer je Cyberpunk 2077 jedna od najočekivanijih igara uopće.

Novi gameplay i datum izlaska?

Vjerujte nam na riječ da CD Projekt Red ne dolazi na E3 samo da bi izbacio nekakav kratki teaser i to je to. Očekujte opet “debelu” količinu novog sadržaja i informacija, a ne očekujemo ništa manje od nekoliko minuta novog gameplaya. Nadamo se i datumu izlaska, a kakav bi to tek bio “nered” da kažu kako igra izlazi za par mjeseci.

 

Očekujte puno novih informacija, a ako niste još uvijek pogledali 48 minuta gameplaya vrijeme je da to učinite. Preko 14 milijuna ljudi je vidjelo gameplay što vam jasno govori kako jedva čekamo E3. Sad će on za par mjeseci.

https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano