Vijesti

Rage 2 oružja i sposobnosti u novom traileru izgledaju apsolutno fantastično

Rage 2 je jedna od igara koja ne pobuđuje veliki interes (barem zasad) na našim prostorima, iako možda to zaslužuje. Razlog mlakog prijema je možda činjenica da je Rage podbacio u kvalitativnom smislu, ali zato se Rage 2 čini kao ultra zabavna igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli smo već jako puno gameplaya i trailera, i svi se čine jako zabavni. Rage 2 neće dobiti nagrade za najbolju priču ikad u svijetu igara, niti mu je to cilj. Cilj je luda zabava koju ova igra itekako posjeduje.

Već sam barem desetak puta rekao da na igri rade kreatori Mad Maxa, Just Causea, a napucavanje odrađuje Doom studio. Zato sve skupa djeluje jako, jako zabavno.

Posebno me oduševio ovaj “Weapon and Abilities Gameplay” gdje možete vidjeti zaista luda oružja i kombinacije s vašim specijalnim napadima. Možete protivnike ubiti na jako puno maštovitih načina i izgleda jako – zabavno.

Rage 2 izlazi već idući mjesec. Zabilježite 14. svibanj kao datum izlaska ove igre, a ja se bilježim kod urednika za recenziju igre. Smiješak. Igra dolazi na PC, Xbox One i sve izvedenice, te na PS4 i njegovog mlađeg Pro brata.

E da, i BFG će biti u igri i s njim ćemo pucati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano