Vijesti

Rainbow Six Siege broji 30 milijuna igrača

Ubisoftu se definitivno mora odati priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je ugledao svjetlo dana koncem 2015., Rainbow Six Siege kroz kontinuiranu brigu Ubisofta se profilirao kao omiljenu multiplayer igru. Da je tome tako svjedoči ogromna brojka od 30 milijuna igrača i brojna njihova svjedočanstva kako im se sviđa igra i kako je dotična sve više prvi izbor u odnosu na brojne battle royale naslove.

Što drugo reći, nego poželjeti još barem toliko igrača. Ubisoft definitivno više nije kompanija kakva je bila prije par godina nego sustavno prati kako igrači “dišu” i shodno tome niže jako dobre poteze. Uz Rainbow Six je i Assassin’s Creed: Origins reprezentativni primjerak kako to treba biti. A igrači će to nagraditi igranjem i, najvažnijom stavkom, nočanim glasovima.

Ukoliko vam se sve to sviđa, htjeli biste igrati Rainbow Six Siege, a nemate ekipu? Ne brigajte! Far For All ima rješenje za vas. Pridružite nam se na forumu i zaigrajte sa iskusnjarama kojima je neugodno priznati koliko su tisuća sati “udrobili” u igru. Toliko je dobra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano