Vijesti

Rainbow Six Siege dnevno broji čak 2.3 milijuna igrača

Ubisoftov taktički shooter je premašio ukupnu brojku od 20 milijuna igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rainbow Six Siege je po mišljenju autora ovog teksta najbolja FPS igra ove generacija koja ima itekako veliku zajednicu fanova, a sada smo dobili i potvrdu koliko igrača zapravo igra ovaj naslov. Ubisoft je na službenom blogu objavio da je ukupna brojka igrača premašila 20 milijuna igrača, te da igra dnevno ima više od 2.3 milijuna igrača na svim platformama. Rainbow Six Siege je izašao krajem 2015. godine, a Ubisoft je nastavio s odličnom podrškom i planom DLC-a s kojim je stalno privlačio nove igrače u svijet Siegea.

20m

Kad će više ta treća sezona…

Developeri polako završavaju s drugom sezonom ove godine pod nazivom Operation Health kroz koju su pokušali popraviti brojne probleme igre i poboljšati samo iskustvo igranja kroz dodatke poput one-step matchmakinga, a sada na TTS serverima isprobavaju i nove servere koji su podigli tickrate s 50 na 60 hz. Prava navala tek treba početi budući da do kraja mjeseca počinje treća službena sezona u Hong Kongu koja nam donosi tri nova operatora (dva SDU i jedan GROM) koji će ponovno prodrmati način na koji igramo Siege.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano